Mine bøger

Jeg har drømt om at blive forfatter, siden jeg som fireårig begyndte at skrive historier. I lang tid handlede de om heste, senere skrev jeg lange julehistorier og Lise Nørgaard-lignende familiekrøniker om en familie, der af en eller anden grund hed Holger Danske. Som tiårig skrev jeg et harmdirrende digt om krigen Falklands Øerne, men siden har jeg ikke været politisk i mit forfatterskab.

Jeg debuterede i 2015 som non-fiktion-forfatter med bestselleren Særligt sensitiv – guide til det gode liv, som stadig sælger godt og har givet og stadig giver mig et væld af henvendelser fra læsere, som fortæller, at den har gjort dem klogere på sig selv og for nogle ligefrem har ændret deres liv. I 2018 gik en gammel drøm i opfyldelse, da jeg fik min skønlitterære debut med novellesamlingen En duft af appelsin.

For mig er det at kunne formidle noget, der er vigtigt for mig selv eller andre på en måde, så det virkelig bliver forstået, min egentlige grund til at skrive bøger. Jeg er udpræget en forfatter, der prøver at skabe forståelse, især for det, der er vigtigt, følsomt og komplekst. Mine tekster er ligefremme og lette, men mit stof er det langtfra.