Parterapi hos mig – det kan du forvente

Første gang handler om at lære jer og jeres problemstilling at kende. Vi taler om det, der er svært, og jeg får en fornemmelse af, hvem I er som par, og hvad vi skal arbejde med.

Herefter aftaler vi, hvordan vi går videre. Nogle par går et fast antal gange, andre bestiller fra gang til gang. De fleste par har brug for mindst 3-5 sessioner.

Samtalen er kernen i parterapi. I taler med mig og med hinanden. Jeg sætter i gang, faciliterer og sørger for, at I begge bliver hørt. Jeg kan også hjælpe med at ‘oversætte’ svære følelser.

Nogle gange vil I tale lige meget, andre gange er der mere fokus på den ene eller den anden.

Vi har fokus på  jeres forhold. I er altså ikke i individuel terapi. Indimellem kan det dog også være nyttigt at tale om de opfattelser, I hver især har med af kærlighed og parforhold. Eller vi kan tale om det, der især rører sig i den ene af jer, fx frygt for at miste, sygdom, arbejdsløshed eller andet – fordi det påvirker jeres forhold.

Jeg har et arsenal af korte eller længere øvelser, vi kan lave sammen, eller som I kan få med hjem. Nogle elsker ‘lektier’, andre vil hellere være fri. Begge dele er helt i orden. Terapien skal frem for alt føles relevant for jer.

I terapi er alle følelser velkomne. Mange græder, de fleste griner, og nogle bliver også vrede eller opgivende. Jeg forventer, at I kommer for at arbejde med jer selv og hinanden, og at vi taler ordentligt til hinanden og mig. I skal ikke kunne fine ord eller have prøvet terapi før, og det er helt okay at være usikker på, hvad terapi er og kan. Vi finder ud af, hvad det kan for jer.

Pris, parterapi: 1.795 kr. for 80 minutter

Single i parterapi

Nogle gange er det bedste tidspunkt at gå i parterapi på, der hvor du er single. Her er fred og ro til at se på, hvor du har været, hvor du er nu, og hvor du gerne vil hen i dit kærlighedsliv.

Single i parterapi er fx for dig der:

  • Er blevet skilt og har brug for en ny start i kærligheden
  • Synes, at du ender i de ‘forkerte’ forhold igen og igen
  • Vil have mere ud af livet og kærligheden

Single i parterapi indeholder:

  • Samtaler om dit kærlighedsliv indtil nu – hvad har du med af overbevisninger og mønstre? – og dine ønsker for dit kærlighedsliv i fremtiden
  • Øvelser, der kortlægger dine styrker og værdier
  • Lektier i form af skriveøvelser (eller indtaling af memoer), leg med kort eller billeder
  • Meditationer
  • Praktiske øvelser i dine relationer

Pris, soloterapi: 1.100 for 50 minutter

Bestil tid til kærlig forandring

Ring eller skriv til mig, hvis du vil høre nærmere om parterapi eller bestille en tid med det samme. Den hurtigste vej er som regel sms.

Terapien foregår i Holbergsgade 26, 1., 1000 København K eller online.

Tlf.     29916967
Mail   ulla@hingethomsen.dk

Priser

Solo / 50 minutter   kr. 1.100
Par / 80 minutter     kr. 1.795

Nærmest nyforelskede igen

“Det er altid en overvindelse at starte i terapi, men vi er ret vilde med det. Ulla skaber et sted, hvor det usagte bliver en styrke for parforholdet. Lige nu er vi nærmest nyforelskede.”

Forstår hinanden bedre

Vores forløb hos Ulla har hjulpet os enormt meget i forhold til at forstå hinanden og se hver vores rolle i vores forhold.” 

Et rum for de svære ting

“Vi følte os til enhver tid meget trygge. Ulla formåede at skabe et rum for os, hvor vi kunne snakke frit og åbent med hinanden. Hun hjalp os også til at få sagt de svære ting til hinanden.”

Ikke på nogens hold

“Ulla var fantastisk til at være neutral og ikke være på nogens hold. Men kiggede på os som par og reparerede de ting, der var i stykker eller gået galt.”

Større mod til at være mig selv

“Det er som om, Ulla lytter bag om det, jeg siger, og hører noget på et dybere niveau end det, jeg selv har tænkt. Jeg har haft mange aha-oplevelser om mig selv på baggrund af det, vi har snakket om, fået nye indsigter og et større mod til bare at være mig i relationer.”