Parterapeut & sexolog 

Næsten alle parterapeuter lover, at de kan lære jer at kommunikere bedre. Det forstår jeg godt, for stort set alle par kommer med netop dét ønske.

Og med god grund, for hvis vi ikke kan nå og forstå hinanden, har parforholdet det meget svært. Så har I de samme konflikter igen og igen og slider på hinanden gennem det, der bliver sagt.

Eller I bliver fremmede for hinanden og begynder at leve separate liv.

Kommunikation er ikke bare ord. Det er også sex, intimitet og berøring.

Lysten til at røre og blive rørt af en, der misforstår dig hele tiden, kan nemt blive meget lille og måske dø helt hen. Sexlivet går i stå.

Jeg kan hjælpe jer med at forstå hinanden.

Hos mig får I redskaber, der virker. Med udgangspunkt i min uddannelse som sprogpsykolog og mine over 20 års erfaring med at spørge og lytte skaber vi et fælles sprog for jer, som I kan bruge fremover.

I parterapi får I begge tid til at tale og udtrykke jer. Jeg hjælper jer med ikke bare at høre, men virkelig lytte. Er der brug for det, hjælper jeg også med ‘oversætte’ det, den anden siger.

Vi kigger sammen på de mønstre, I er kommet ind i, og jeg støtter jer i at bryde dem.

Mine klienter har bl.a. udfordringer som:

  • Overgangen til voksenlivet 2.0. – hus, børn og familie eller ej? Og hvordan?
  • At stå sammen under kriser som infertilitet, arbejdsløshed eller sygdom
  • Livet efter, at børnene er flyttet hjemmefra – hvad nu?
  • Dine, mine og vores børn
  • Seksuel udvikling – hvordan skal vi fornye os?

I er meget velkomne hos mig uanset køn og konstellation. Du må komme med din ven, din mor eller din(e) elsker(e), hvis det er meningsfuldt for jer.

Du kan også komme alene, hvis du føler dig kørt fast i livet eller dine relationer.

Samtalerne foregår på dansk eller engelsk efter jeres ønske.

Sessions can be in English if you prefer it.

Bestil tid til kærlig forandring

Ring eller skriv til mig, hvis du vil høre nærmere om parterapi eller bestille en tid med det samme. Den hurtigste vej er som regel sms.

Terapien foregår på Frederiksberg eller online.

Tlf.     29916967
Mail   ulla@hingethomsen.dk

Priser

Single / 1 time   kr. 950
Par / 1,5 time     kr. 1.450

Priser er inklusiv moms. Har du et CVR-nummer, kan du trække momsen fra.

Nærmest nyforelskede igen

“Det er altid en overvindelse at starte i terapi, men vi er ret vilde med det. Ulla skaber et sted, hvor det usagte bliver en styrke for parforholdet. Lige nu er vi nærmest nyforelskede.”

Forstår hinanden bedre

Vores forløb hos Ulla har hjulpet os enormt meget i forhold til at forstå hinanden og se hver vores rolle i vores forhold.” 

Et rum for de svære ting

“Vi følte os til enhver tid meget trygge. Ulla formåede at skabe et rum for os, hvor vi kunne snakke frit og åbent med hinanden. Hun hjalp os også til at få sagt de svære ting til hinanden.”

Ikke på nogens hold

“Ulla var fantastisk til at være neutral og ikke være på nogens hold. Men kiggede på os som par og reparerede de ting, der var i stykker eller gået galt.”

Større mod til at være mig selv

“Det er som om, Ulla lytter bag om det, jeg siger, og hører noget på et dybere niveau end det, jeg selv har tænkt. Jeg har haft mange aha-oplevelser om mig selv på baggrund af det, vi har snakket om, fået nye indsigter og et større mod til bare at være mig i relationer.”