Om Ulla Hinge Thomsen

Jeg er født i 1971 og tilbragte min barndom med næsen i en bog, på ryggen af en hest og i diverse offentlige institutioner som mange andre i min generation.

Jeg har to videregående uddannelser; jeg er Cand. Mag. i sprogpsykologi og dansk fra Københavns Universitet (2000) og fagjournalist fra Danmarks Journalisthøjskole (2007).

Mit første kvalificerede job var som redaktør af et magasin om Estland, news2biz ESTONIA. Det fik jeg i 2000. I 2003 udviklede jeg et magasin om investeringer i Kina, news2biz CHINA – det var alt gange 1.000! Kompleksiteten i Kina var enorm, og efter fem år var Riget i Midten på mange måder stadig et fascinerende mysterium for mig.

I 2008 forlod jeg business og gik all in på sutter, bleer og børneopdragelse. Først som redaktionssekretær på forældremagasinet Vores Børn, dernæst som redaktionschef på søsterbladet Vores Børn Junior. Efter et par hektiske år som redaktionschef for kvindemagasinet Liv blev jeg direktør i eget firma i 2012. Mit arbejde bringer mig i kontakt med ministre, mødre, direktører, skuespillere, skolelærere, bankrådgivere, behandlere og meget andet godtfolk. Jeg lever af at skrive, og det er meningen med arbejdslivet for mig.

Privat bor jeg i Valby med min yngste søn. Jeg er til min egen enorme overraskelse blevet glad for at løbe, jeg elsker stadig at læse, binge serier med min voksne datter eller min kæreste og fordybe mig i samtaler med gode mennesker. Allermest kan jeg lide at grine. Se hele mit cv på Linkedin