OM ULLA

Jeg blev født i 1971 og tilbragte det meste af min barndom i institution, på ryggen af en hest eller med næsen i en bog.

Af uddannelse er jeg Cand. Mag. i sprogpsykologi fra Københavns Universitet, journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og parterapeut fra Løvendahls Akademi. Alle tre fagligheder handler for mig om at stille de rigtige spørgsmål, lytte til svarene og formidle min analyse.

Mit mål er at hjælpe mennesker med at forstå: sig selv, hinanden, verden.

Jeg har et stort hjerte for mennesker, der udfordrer normen. Måske fordi jeg ikke altid har fundet plads inden for den selv. Jeg har to børn med 10 års mellemrum. Jeg bor ikke med nogen af deres fædre og heller ikke med min kæreste. Jeg har haft perioder alene og med relationer, der ikke passede ind i kassen. Jeg har også været gift og boet i hus med mand, børn og hund.

Det vigtigste for mig i relationer er, at de er bevidste og kærlige. Jeg tror på, at alle mennesker kan skabe mening i deres eget liv, når de har redskaberne.

Mine egne redskaber er samlet sammen gennem tre uddannelser og et langt liv, og jeg elsker at videregive dem til mine klienter og se dem folde dem ud i deres.