Ulla interviewer Henrik Brun

Forfattersparring

Fordi jeg selv er forfatter, ved jeg præcis, hvor påtrængende, følsomt og indimellem frustrerende, det er skrive bøger. Jeg ved også, hvor vigtigt det er at have allierede, og hvor svære de kan være at finde. Sammen kan vi få styr på tankerne, ideen, målgruppen, strategien – og stoffet, når du kommer så langt.

Du kan hyre mig hvis du:

  • Altid haft en forfatter i maven, men ikke ved, hvordan du kommer i gang med at skrive, eller hvordan du får udgivet din bog – som selvudgiver eller på et forlag.
  • Har skrevet flere bøger og er ved at planlægge din næste bog eller dit næste træk i forlagsbranchen, fx at skifte forlag
  • Vil skrive en fagbog for at etablere dig som ekspert inden for dit område og/eller bruge som visitkort for din forretning

Måske har du bare brug for en enkelt sparring, måske vil du have mig til at skrive din synopsis, rådgive dig om  forlag, give feedback på kapitler eller redigere hele din bog.

Jeg kan også hjælpe dig med at markedsføre din bog over for forlag eller senere over relevante medier. Mine egne bøger har fået masser af presse og omtale, og jeg er god til at målrette kommunikationen over for journalister og redaktører.