Bogliv

Jeg har levet for, med og af bøger hele mit liv. Nogle af de første bøger, jeg kan huske, er svenske: Da lille Anna var forkølet, Britta og Silver, Det lille hus på prærienog meget mere. I 1990’erne var jeg danskstuderende og forelsket i Emil Aarestrup og Tom Kristensen, og i dag holder jeg af romaner om livet, som jeg (gen)kender det, fx af Mathilde Walther Clarke eller Leonora Christina Skov.

Fra hestehistorier til selvhjælp

Jeg begyndte selv at skrive, så snart jeg kunne. I starten lange historier om nissefamilier og hestepiger og senere Michael Strunge-wannabe-digte og weltschmertz-tunge romanforsøg, som jeg tog med på BogForum og fik bedømt af den navnkundige redaktør Torben Madsen med en vis succes. I 1990’erne blev det også til en enkelt erotisk novelle, I lyst, som blev trykt i Alt for damerne. I 2015 debuterede jeg på Rosinante med bestselleren Særligt sensitiv – guide til det gode liv, og siden har jeg udgivet fire bøger på hhv. Rosinante, Pretty Ink og Lindhardt og Ringhof-forlaget Saga.

Mit professionelle bogliv

Professionelt arbejder jeg både med at skrive selv, sparre med kommende eller etablerede forfattere, redigere andres bøger og interviewe forfattere til skrevne medier og live på blandt andet Bogforum i Bella Center og Krimimessen i Horsens. Jeg driver bogbloggen voresbogliv.wordpress.com med anmeldelser af ny litteratur og er indehaver af forlaget Sleeping Beauty, som har udgivet Jan Frejlevs novellesamling Det var mig der slog Tom Jones ihjel.