Om

Jeg er født i 1971 og brugte min barndom med næsen i en bog, på ryggen af en hest og i diverse offentlige institutioner som de fleste andre i min generation. Jeg har to uddannelser, cand. mag. og journalist, hvilket afspejler mit behov for fordybelse på den ene side og mit behov for, at tingene skal kunne omsættes og bruges i virkeligheden, på den anden.

Mit første voksenjob var som redaktør af et magasin om Estland, news2biz ESTONIA. Det fik jeg i 2000. Jeg skrev om nordiske investeringer inden for alle brancher og kunne samtlige det lille lands markeder og spillere på fingrene. Helt så nemt var det ikke, da jeg i 2003 udviklede og blev redaktør for et magasin om investeringer i Kina, news2biz CHINA. Efter fem år var Riget i Midten på mange måder stadig et fascinerende mysterium for mig.

I 2008 forlod jeg business og gik all in på sutter, bleer og børneopdragelse. Først som redaktionssekretær på forældremagasinet Vores Børn, dernæst som redaktionschef på søsterbladet Vores Børn Junior. Jeg elsker stadig at skrive om børn, men i dag har jeg fokus på skolelivet med blandt andre Skole og Forældre og Dansk Friskoleforening som kunder.

Kunder har jeg i det hele taget mange forskellige af. Efter et par hektiske år som redaktionschef for kvindemagasinet Liv har jeg nemlig været direktør i eget firma siden 2012. Jeg skriver artikler, redigerer magasiner, interviewer forfattere, blogger om bøger, rådgiver om kommunikation – alt hvad der har med ord at gøre. Mit arbejde bringer mig i kontakt med ministre, mødre, skuespillere, skolelærere, bankrådgivere, behandlere og meget andet godtfolk, og jeg lever af at skrive – hvilket er meningen med arbejdslivet for mig.

Se hele mit cv på Linkedin