Kommunikation

skole

Trænger teksterne på dit website til et sprogligt eftersyn?

Vil du nå pressen med en skarp og præcis pressemeddelelse?

Kunne du godt tænke dig, at dit nyhedsbrev faktisk blev læst?

Jeg kan hjælpe! Med min unikke baggrund og solide erfaring inden for både erhverv og livsstil kan jeg tydeliggøre dit budskab og nå lige præcis din målgruppe.

Du får:

  • Respekt og forståelse for netop din virksomheds situation og kommunikationsstrategi OG alle de bedste kneb fra den kommercielle magasinverden.
  • + mit skarpe blik for god, målrettet kommunikation giver det et resultat, som vil skabe værdi for din virksomhed.

Brug mig til:

  • Medarbejderblade og kundemagasiner
  • Web-tekster til web
  • Brochurer og andet materiale
  • Pressemeddelelser
  • Sproglig rådgivning til medarbejdere

Kunderne siger:

Konstruktiv og præcis
Ulla har et skarpt blik for at trække historier og pointer klart frem i en tekst. Hun er stærk i at differentiere budskaber i forhold til modtagergrupper, og bidrager konstruktivt og præcist med spørgsmål til uklarheder og behov for prioriteringer. Og så er hun altid parat til at springe ind i lidt hektiske forløb med korte deadlines. Jeg vil anbefale Ulla til alle, der har behov for professionel assistance til at bringe indholdsprægede og også lidt mere komplicerede budskaber frem til de ønskede modtagere i en form, der trænger igennem.”
Søren Bak-Jensen, Arbejdermuseet

Ekstremt hurtig og nem at samarbejde med

“Ulla er særligt god til at gøre teksten lækker og læsbar. Teksten glider bare bedre ned, og man får lyst til at læse det hele. Ulla kan løfte dine skrevne tekster, så de fremstår meget professionelt. Hun er ekstrem hurtig og nem at arbejde sammen med.”
Mads Nørgård, Imago Sonas

Nem at uddelegere opgaver til
“Det er virkelig en fordel, at du kender mig, min tone og min virksomhed så godt. Det er nemt at uddelegere opgaver til dig, og jeg ved, at du altid vil levere noget, der er rigtig godt. Jeg synes især, du er god til at finde den gode historie – og til at give mig feedback på indhold til mine nyhedsbreve.”
Dorthe Rindbo, Rindbo & Co.