Særligt Sensitiv – Anmeldelser

Anmelderne siger:

Masser af værktøjer og forståelse
“Med stor indføling og med udgangspunkt i sine egne oplevelser skriver Hinge Thomsen om at tackle det at være særligt sensitiv og lærer dig, kære særligt sensitive læser, at tackle det selv. Du får masser af værktøjer, tankevækkende spørgsmål og selvindsigt, og som bonus kommer du (især som ikke-sensitiv) til at forstå din sensitive veninde, mand eller barn.”
Magasinet Liv, fem ud af seks stjerner *****

Underholdende og vedkommende
“Denne bog er klog, sjov og særdeles velskrevet. Skrivestilen er underholdende, vedkommende – og saglig. Forfatteren, der selv er særligt sensitiv (og introvert) beskriver med kærlig selvironi og ydmyg stolthed det besværlige og vidunderlige ved at have dette træk (…)”
HK Stat medlemsblad

Som sendt fra himlen
Med Særligt sensitiv har Ulla Hinge Thomsen skrevet en lettilgængelig og brugbar guide til, hvordan man kan bruge sensitiviteten som en styrke i alt fra arbejde til familielivet og venskaber og til at støtte sit barn, hvis det også er særligt sensitivt (…) vil utvivlsomt være som sendt fra himlen.”
Magasinet Rask

Enorm betydning
“Jeg erklærer hermed nu, jeg er særligt sensitiv. Jeg føler ikke, jeg har været nede i en selvhjælpsbog, og har pillet mig selv dybt i navlen. Jeg føler mere, at jeg har fået nogle utroligt gode værktøjer til at være i livet som særligt sensitiv. Jeg føler, at jeg nu ved om jeg er ekstrovert eller introvert særligt sensitiv, og det har faktisk fået enorm betydning i min selvforståelse. Min egen rejse om mig og mit indre.”
Heidi Ankersen på bloggen IbByHeart

Et blidt skub i ryggen
Den har sådan en fin, ja sensitiv tone. Ulla er selv særligt sensitiv, så hun ved, hvad hun taler om. Hun er i øjenhøjde med sin læser, kender og holder af hende (eller ham),  og tager hende ved hånden på den blideste facon – SAMTIDIG med, at hun giver et blidt skub i ryggen. Det er så godt, synes jeg!
Anne Skyggebjerg på bloggen Hele 3 ting

Skriver godt og levende
“Det er en fin bog, og jeg er sikker på mange andre særligt sensitive vil genkende sig selv i den. Hun skriver godt og levende. Det er en force at hun selv er særlig sensitiv, og kender det på egen krop.”
Mette Fersum, lektørudtalelse

Læserne siger:

En masse redskaber
“Bogen har givet mig en enorm selvindsigt. Den har inspireret mig til at fokusere på alle de positive egenskaber frem for udelukkende de negative og har givet mig en masse gode redskaber til, hvordan jeg kan passe på mig selv. Stor ros til din gode bog fra en positiv læser.”
Kurt, 29 år

Puslespillet faldt på plads
“Jeg vil enormt gerne rose din fantastiske bog, som jeg netop har læst – den blev hurtigt slugt! Først og fremmest fordi, du tør sige alle de ting højt, som os særligt sensitive sikkert alle sammen går og spekulerer over.. Det var som om puslespillet faldt på plads, jeg både grinede og fældede en tåre, mens jeg læste.”
Sofie, 22 år

Fin og håndgribelig
“Tusind tak for på en meget fin og håndgribelig måde at fremhæve det positive ved at være særligt sensitiv – det har givet mig endnu mere motivation til at få det bedste ud af netop dette karaktertræk ved mig og således finde balancen mellem over- og understimulering.”
Signe, 28 år

Kloge ord
“Din bog giver gode redskaber til at lære at holde af sine egne sensitive egenskaber og lære hvornår det er tid til at sige til og fra. Tak for de kloge ord.”
Monica, 36 år

Som at komme hjem
“Din måde at skrive på er som at putte flødeskum i munden – ordene glider bare ned på en frydefuld måde. Jeg har arbejdet med mig selv i 20 år, men det var som at komme hjem, da jeg læste din bog. Tak for det.”
Janne, 59 år